A New Study Reveals The Secret To Multiple Orgasms

06 Nov 2019

Een zeer complete beginnersgids voor erotisch slaan

https://www.youtube.com/watch?v=7IlZmBvkVc4
 Een nieuwe studie onthult het geheim van meerdere orgasmes Maar, aantal van de manieren waarop heteroseksualiteit speelt uit lijken te zijn dat, voor sommige mannen, hun nieuwsgierigheid in dames is niet niet eigenlijk over het plezier van meisjes. In plaats daarvan, voor deze mannen fantasy voor haar paarse g-vlek en clitoris vibrerende masturbator , het orgasme van vrouwen is zeker over de mannen zich goed voelen over hun mannelijkheid. Dit kon verklaren waarom sommige mannen voelen onder druk gezet om dames vibrating strapons female strapons strap on vibrators te “geven”.
De beroemde “G-spot” was, voor een zeer lange tijd, de prime goal. De term werd voor het eerst bedacht in de vroege jaren 80, voor de Duitse verloskundige en gynaecoloog, Ernst Gräfenberg. In 1950 beschreef hij een erogene zone op de voorste of ingang wand van de vagina, die correleerde met de positie van de urethra op het tegenovergestelde facet van die muur. Daaropvolgende onderzoek onthulden een complex van bloedvaten, zenuwuiteinden en overblijfselen van het vrouwtje juno-gewogen kegel-sporter met roestvrij staal-gewichten prostaat in hetzelfde gebied ; en suggereerde dat in een minderheid van meisjes – aanzienlijk die met sterke bekken grond spierweefsels – stimulatie van deze ruimte kon trigger zeer effectieve orgasmen en de release van een kleine hoeveelheid vloeistof uit de urethra die geen urine was.
Voor meisjes die denken ze moeten hun vulva chirurgisch veranderen als gevolg van ze abnormaal , schrijft het American College of Obstetricians “een openhartige dialoog” betreffende de brede selectie van normale geslachtsdelen. pipedream via seksuele welzijn goede doelen en dames ‘s groups .
Een volkomen totaal verschillend touch kan ook uit uw tong of een vibrator komen. Proberen zeker een van deze orale sex strikes of upgraden naar een speelgoed van sex (zoals deze superior bullet vibrator type the Men’s Health store ) kan maken de toegift nog meer intens voor elk van jullie. “Sommige dames willen terugkeren naar een lagere diepte of willen een korte pauze van de soort stimulatie die hen hielp orgasme te bereiken », zegt Herbenick. “Sommige mannen terug uit, nadenkend dat haar clitoris misschien te gevoelig is na haar eerste orgasme, maar dat is niet de expertise van every lady ”, legt ze uit.
Waarom zijn orgasmes zo intens aangenaam? Hoe komt het dat vrouwen kan ervaring meerdere orgasmes? En bestaat de legendarische G-spot zelfs? What Would Happen If You Accidentally Had Sex With A Tampon In?Dit zijn enkele van de meest duurzame mysteries van medicijnen .
Eén raar onderzoek beweerde zelfs bodies and playsuits in wezen de meest betrouwbare benadering van te maken was een meisje orgasme, waarbij 94 % zegt dat ze een climax hebben bereikt op deze manier . De sleutel tot het bevredigen van meisjes is massaal besproken. Sommige specialisten claim het gaat draait allemaal om stimulatie van de clitoris, terwijl anderen zeggen dat orale seks de beste manier is om te voldoen een vrouw . multiple orgasmes met zij die niet hebben.
Studies show die individuen met kids wonen in residence geneigd te zijn hebben meer geld en zijn meer extreem opgeleid en in beter gezondheid . Seks may assist uw reminiscence ook. Mannen ouder dan 50 die meer geslacht waren

Een zeer complete beginnersgids voor erotisch slaanhttps://www.youtube.com/watch?v=7IlZmBvkVc4 Maar, aantal van de manieren waarop heteroseksualiteit speelt uit lijken te zijn dat, voor sommige mannen, hun nieuwsgierigheid in dames is niet niet eigenlijk over het plezier van meisjes. In plaats daarvan, voor deze mannen fantasy voor haar paarse g-vlek en clitoris vibrerende masturbator , het orgasme van […]

READ MORE